fredag 23 juli 2010

Bara fem gånger om dagen?

En sådan ung och viril gentleman såsom herr Beckham borde inte bara klara det fem gånger, utan det dubbla. Felet är sexschemats.

För där har vi förklaringen till varför han icke klara av mer än högst fem parningsakter per dag. Att vara slav under ett så kallat ”sexschema” måste vara ett rent fördärv. Då han icke själv kan bestämma ”takten” i sitt sexuella umgänge med det motsatta könet. Stackars människa. Och skulle han av andra skäl än ett schema icke orka mer, så finnes ju det moderna preparat som mannen kan nyttja för att stärka sig med.

Om hans hustru nu har så nymfomaniska tendenser att hon måste schemalägga de sexuella aktiviteterna så borde hon ju kunna klämma in ytterligare en karl i schemat. Det finnes ju dock redan i dag något som kallas sexskift ute i arbetslivet. För något annat finnes icke att göra. Undertecknad visar sitt intresse om så skulle vara fallet. För som vivör och allmänt erkänd som en riktigt ypperlig gentleman och kvinnokarl, så vet jag av egen erfarenhet hur det skall gå till.

Egon Snusmumrik-Flädersnaps. Legitimerad vivör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar