söndag 18 juli 2010

Skatteträsk och Miljonlön!


Självklart är det lycka att ha miljonlön, vrålåk och lyxig villa! Inte bara en lycka utan en rättighet. Men då enbart för oss som vet hur man hanterar det här med rikedom. Den vanlige pöbeln borde icke göra sig besvär att försöka eftersträva rikedom. Därvidlag menar jag att de icke ha förmågan att hantera en inkomst utöver en vanlig arbetarklass lön. För det krävs nämligen insikt i huru de skall förvalta och hushålla med ett dylikt kapital.

Sen blir jag också fabulöst förvånad när de kräva att enbart få arbeta 21 timmar per vecka och att få resa utrikes ”TVÅ” gånger per år. Vafalls är detta för socialist trams.

Av egen erfarenhet vet jag att för att hålla sig på topp som vivör, rikeman och jet settare, så krävs det uppoffringar utöver det extraordinära. Minst 70 till 80 timmars arbetsvecka är icke ovanligt. Plus övertid.

Titta här på vad pöbeln kräver:

Det ultimata livet innehåller:

(Utan inbördes ordning.)

En lön på mer än en miljon.

Ett hus värt 17 miljoner.

Ett sommarhus.

En Aston Martin-bil.

25 minuter egentid om dagen.

21 timmars arbetsvecka.

28 timmar med familjen/vecka.

Viktminskning med ca 5 kg. (För kvinnor)

Viktminskning med ca 3 kg. (För män)

Två barn.

Äktenskap.

(Källa: Onepoll.com)

En miljon är i och för sig en struntsumma. Men bara tanken på att en vanlig medborgare ska få så mycket penningar att hantera ger mig en stor oro att dessa pengar kommer att användas till socialistisk subversiv verksamhet.

Ett hus för 17 miljoner är inget hus för min del. Det är på sin höjd att likna vid en lyxinredd friggebod.

Sommarhus? Vilka tro de att de egentligen är? Ett tält duga gott och väl för dessa socialistiska kretiner. Själv är jag helt nöjd med mitt lilla sommarhus på 480 kvm underbart placerad på en höjd straxt utanför Cannes.

Aston Martin? Nu visar dessa lågt stående varelser sitt riktiga jag. Att de icke ha bilkännedom blir ju nu allmänt omvittnat. I min bilpark, som innehåller bland annat Rolls-Royce, Jaguar, Duesenberg, Mercedes och en Skoda Octavia, så rekommenderar jag Bugatti Veyron . Det är den ultimata sportbilen för oss konnässörer. Och gudskelov så lär aldrig arbetarklassen få råd med en sådan här klenod. En Aston Martin är något som jag på min höjd kanske ge en av mina älskarinnor.

25 minuter egentid om dagen? Vilka utopiska mål de sätta upp för sig själva. De skulle aldrig klara av ens 5 minuters egentid per dag.

Arbetstiden har vi redan avhandlat här ovan.

28 timmar med familjen per vecka? I och för sig inte ett orimligt krav, men då skall det enbart vara med familjen och inget annat. Vikten av att spendera sin tid med familjen öro av yttersta vikt. Spenderar över 50 timmar per vecka med min Madame Klåfingriga Bettan.

Skulle det ultimata livet innehålla viktminskning. Vad äro detta för socialistnoja? I det ultimata livet för oss vivörer finns det inget som kallas viktminskning. Ty det behövs icke. Ett sunt och rikt leverne gör att vi aldrig behöver tänka på vikten. Däremot lägger vi stor vikt vid att besöka Europas lyxkrogar, och inmundiga oss allsköns kulinariska höjdpunkter för att på så vis upprätthålla vårt alldeles excellenta BMI.

Aha? Var det britterna det gällde. Ja då kommer saken i ett helt annat läge. För den Brittiska noblessen vet hur man håller arbetarklassen på mattan med finess och elegans. Trodde i min enfald den Svenska arbetarklassen gått och blivit revolutionärer. Det räcker gott och väl till med att behöva dras med Sahlin och Ohly i landet. Dessa socialistiska oroshärdar som enbart vill destruera oss som bär detta land på våra hårt arbetande axlar och höfter.

Lyxliv är ingen rättighet för pöbeln. Enbart vi som lever på räntorna på arven och aktieutdelningarna vet att ta vara på livet. Så lyft oss med tillgångar ur skatteträsket, så skall ni få se på när vi vivörer sätter sprätt på pengarna så att det gynnar samhället. Funderar att anställa en piga till. Det är ju gudskelov avdrags gillt.

AB

Expressen




4 kommentarer:

  1. Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin18 juli 2010 kl. 18:15

    Här får man väl konstatera att 1 miljon Pound Sterling är lite mer än en miljon Svenska kronor, som ju en ringa ingenjörslön snart når upp till.

    Jag håller för övrig med om listan, med ett undantag. Varför är äktenskap med på listan? Det måste vara det Brittiskt sexuellt hämmade kulturen som satt den prägeln.

    För övrigt känner jag mig rätt nöjd i min påvra situation här under parasollet på altanen, spanande ut över den glittrande fjärden med en kall Old Empire och en kikare i min hand. Måsarna seglar utan ansträngning på uppvindarna och stojande badande barn hörs svagt i fjärran - mycket rogivande.

    Nej, nu är det dags att fyra upp grillen för lite norrländsk röding med romsås, och ett glas Riesling Sauvignon Blanc. Ja, man får verkligen offra sig för familjen ibland.

    SvaraRadera
  2. Vad gäller äktenskap, så kommenterade jag inte ens det. Och enbart därför att jag anser ett äktenskap vara en ren affärsförbindelse som är oerhört svår att upphäva och alltid innebär stora ekonomiska förluster.

    Sitter just i skrivande stund och smuttar på en mycket angenäm och behaglig Bowmore Tempest, en 10 åring som endast släpptes i 2000 exemplar.

    Ja man får då sannerligen offra mycket för familjen. (Bettan)

    SvaraRadera
  3. Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin18 juli 2010 kl. 21:18

    Bowmore Tempest, åååh så avundsjuk jag blir! Som fattig ingenjör får jag hålla tillgodo med laphroaig single malt 10 år.

    SvaraRadera
  4. Måste säga att jag inte köpt den själv. Fick den i 108 (50) års present. Tack återigen kära kusiner.

    SvaraRadera