torsdag 29 juli 2010

En spoling hava talat! Till vilken nytta?

Nog må man anklaga socialisterna för mycken dumhet, men detta den där unge herr Weimers häva ur sig måste nog gå till det mest stupida någon sagt på månget år.

Att hävda att det äro sossarna som avskaffat all hyfs är ju det samma som att ljuga i kyrkan. Och det göre vi icke. För hyfsens avskaffande är ju mycket tidigare än så. Det försvann i samband med att vi tog oss en fransman som konung i Svea rike.

Vidare hävda denne spoling Weimers att sossarna skulle ha indoktrinerat ungdomen ända sedan 60-talet, där moral, normer och skammen samtidigt avskaffades.

Mina damer och herrar vad vet denne juvenile yngling om moral, normer och skam. Han var ju icke ens född vid denna tid. Dessutom så började detta moraliska förfall redan på 40-talet då de så kallade Swingpjattarna gjorde entré.

Hans tal om att normlöshet leda till smaklöshet faller tämligen omgående då man hans debattartikel läsa i socialisttidningen Aftonbladet.

Hans egen normlöshet torde han härmed ha bevisat genom sin ytterst smaklösa och okunniga artikel. Usch för dessa outbildade religiösa fanatiska 80-talister.

Därför borde denne spoling till unge man omedelbart be alla som är födda på det glada 60-talet om ursäkt. Plus det att han borde be hela socialiströrelsen om ursäkt för det han anklaga dem för. Ty att ge sig på fel grupp är som att inte följa guds första och åttonde budord.

”Du skall inte göra dig någon ”bildstod” eller ”avbild” av någonting uppe i himlen eller nere på jorden eller i vattnet under jorden. Du skall inte tillbe dem eller tjäna dem. Ty jag är Herren, din Gud, en svartsjuk Gud, som låter straffet för fädernas skuld drabba barnen intill tredje och fjärde led när man försmår mig men visar godhet mot tusenden när man älskar mig och håller mina bud.”

”Du skall icke vittna falskt mot din nästa.”

 
Icke nog att "ett" borgerligt ungdomsförbund verka  hävfalla sig åt pajaserier och allsköns verbala klavertramp, nu hava de fått en en värre pajas vars förankring i de verkliga livet sakna all verklighet. Vad är den gamla Högern. Det var bättre på Jarl Hjalmarssons tid!


Egon Snusmumrik-Flädersnaps
SvD Ledarblogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar