lördag 31 juli 2010

Kvallitets reklam tack!

Haver absolut icke något emot att de bliva mer TV-reklam i TV. Bara reklamen är utav god klass och visas upp med stil och elegans.

Personligen föredrar jag då reklam som handla om väsentliga saker i livet och riktar sig till oss som vet att uppskatta denna.

Reklam för olika sorters spirituosa såsom Champagne, vin, öl, Whisky vore absolut det ultimata för oss konnässörer på området. Några snuttar här och där om äkta Havanna cigarrer vore ej heller fel.

Olika typer av matreklam är också önskvärt. Men då icke sådan här billigt tjafs som en man med namnet ”Stig” säger sig representera. Kvalitetsreklam skall det vara när det kommer till en sådan väsentlighet som mat. Reklam för gåsleverpastej, Beluga kaviar och rejäla oxfiléer är utan minsta tvekan gångbart.

Sen är det ju också mycket intressant att följa modets utveckling via reklamen. Tänker då naturligtvis främst på stilfulla herrkostymer med accessoarer och kvinnliga klädesplagg.. Men återigen icke någon struntreklam från de billigare varumärkena. Här gälla att endast att de riktigt stora herrmodehusen och dam dito får göra reklam. Allegri, Bikkembergs, Brioni, Dolce & Gabbana, Georgio Armani, o.s.v. är passande i så fall.

Så mina damer och herrar, reklam är ett formidabelt sätt att upplysa oss vivörer och gentlemän om vilka kvallitets varor vi behöva inhandla. Allmogen kan få hålla tillgodo med den simpla reklamen som förekommer i tidningarna och de enkla reklamutskick som komma i postlådan i mängd.

Dags för mig att dra mig tillbaks för att se ett repriserat avsnitt av Tv-serien "En förlorad värld". Bara nu det inte är en massa struntreklam som ideligen bryter denna eminenta serie.

Egon Snusmumrik-Flädersnaps. Reklam Konnässör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar