lördag 7 augusti 2010

Nu ser jag rött!

Vilket fullständigt nonsens! Att färgen röd skulle attrahera kvinnor kan icke stämma. Alla ä ju medvetna om att rött enbart locka en tjur att springa benen av sig.

Skulle aldrig kunna tänka mig att klä mig i rött. Vem vill se ut som en kommunist. Aldrig att jag i min tankevärd skulle jag få för mig att för exempel ta på mig en röd kostym. Genom att ta på sig en röd dito likna man mest en socialistisk hallick.

Nej en riktig gentleman, han ta på sig ett klädesplagg i annan färg som visa på modemedvetenhet, status, och klasstillhörighet. Personligen föredraga jag när det komma till kostymval en mörkblå dito med matchande vit skjorta och en randig slips i färgerna ljusblått och mörkblått.

Den här psykologtoken som i Aftonbladets eminenta Wendela sida påstå att rött skulle vara en sexig färg måste utan tvekan vara en man med klara narcissistiska problem som han toppar av med en släng av fetischism för den röda socialistfärgen.

Det påstå också i en rad undersökningar att kvinnor tycker att män klädda i rött skulle vara snyggare, åtråvärdare, ha högre status och ha mer makt.

Man kan då fråga sig i vilken samhällsklass dessa utfrågade kvinnor tillhöra. Förmodligen i underklassen då dessa sakna all smak och insikt i hur en riktig man skall vara klädd. Bara att beklaga att dess stackars socialist indoktrinerade rödstrumpskvinnor blevo tillfrågade i en sådan undersökning.

Hade däremot undersökningen skett i de högre samhällsklasserna torde svaret icke ha blivit att rött är en attraktiv färg. Dessa välutbildade damer skulle naturligtvis ha svarat att färgen de föredraga är den ädla adligt blå färgen. Så de så!

Rött är icke sexigt kan jag av egen erfarenhet tala om. Vad som äro sexigt i kvinnliga ögon är gentlemannaskapet och konsten att uppvisa detta genom att klä sig med stil och elegans. Ty det är det enda som hetsa upp kvinnorna.

Kan tala om att den enda som bär rött i det här hushållet är min hushållerska Rakel, som envist insisterar på att bära en sliten röd jumper som för länge sedan sett sina bästa dagar. Nåväl, allmogen hava icke bättre vett att klä sig på antar jag. Kan tala om att inte ens en färgblind skulle bli sexuellt upphetsad att se Rakel i rött.

Fram för ett mode utan röda socialist inslag som får kvinnor att falla likt furor i min blåa famn.

Egon Snusmumrik-Flädersnaps. Den blå vivörens gigant!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar