onsdag 28 juli 2010

Upplös Unionsupplösningen!

Detta ante mig! Norrmännen icke besitta kompetensen att utse fredspristagare. De hava knappt kompetens att utse sitt eget storting. Vad är då felet med detta och varför hava det blivit så?

Svaret är mycket enkelt.

Unionsupplösningen 1905 gav Norrbaggarna en frihet de i dag icke klarar av att hantera. Det var mycket bättre förr när vi, de svenske höll uppsikt på vad dessa utmarks människor sysslade med.

Unionen mellan Sverige och Norge som skaptes vid freden i Kiel 1814, skulle aldrig hava upplösts. Ty nu är det återigen bevisat att norrbaggarna icke ens klarar av den enklaste av tingestar, att utse fredspristagare.

Vad än värre är att dessa norrbaggar hava åstadkommit än större skada på flere räjonger än så. Hade icke unionsupplösningen blivit verklighet så hade idrottsstjärnor såsom Martin Peder Vangli, Thomas Alsgaard, och Vegard Ulvang icke varit norska stjärnor utan svenska. Hade känts mycket mer nöjsamt att ropa ”Segern är vår” än det språkligt felaktiga ”Sejern er vår”.

Så unionsupplösningen är bara av ondo. Likaså den norska Nobelkommittén. Vad för bot skall vi komma upp med för att få rättning i leden igen och åter få tillbaks de idrottsstjärnor som egentligen tillhöra det svenska riket?

Lösningen är enligt mig tämligen simpel. Upplös unionsupplösningen! Skulle icke norrbaggarna godkänna detta, så finnes det enbart ett sätt att råda bot på detta.

En fullskalig militär invasion av Norge är det enda rätta för att tvinga dem till fullständig underkastelse så att de rätta personerna få fredspriset och att vi få tillbaks de idrottsstjärnor som rättmätigt tillhöra konungariket Sverige.

SEGERN ÄR VÅR!

Egon Snusmurik-Flädersnaps

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar