måndag 26 juli 2010

Lovvärdigt initiativ vid min ära!

Nationella orgasmnatten?

Har man hört på maken? Icke tidigare haver jag hört att man har en Nationell orgasmnatt. Vad är detta för ett påfund? Hade helt för mig att detta var något helt internationellt och icke enbart skedde på landsbasis. Måste dock tillstå att initiativet är synnerligen vällovligt.

Men varför hava detta icke skett tidigare? Sedan hedenhös tid hava det ju bedrivits så kallad älskog utomhus. Då även innan det ens fanns älg i vissa områden. Så på ett vis kan man säga att detta icke är en nyhet.

Men det är också rätt vad som sägs i socialisttidningen Aftonbladet att kombinationen svensk sommar och sex och kärlek är oslagbara.

Minns en gång i min ungdom en synnerligen attraktiv lite skådespelerska vid namn Beatrice-Gudrun, som tidigt i sin karriär varit ormmänniska på ett tivoli. Ehuru det nu var så träffade jag denna fabulösa kvinna en underbart ljuvlig sommarkväll vid en tillställning vid Kungliga segelsällskapets årliga regatta i Strömstad år 1938. Hur det nu vore så föll vi varandra i smaken som en blandning av mjölk i ett kaffe av bästa kvallitet. Och lustarna lät inte vänta på sig. Hur det nu var så gällde det att på momangen finna en lämplig platts där vi kunde hänge oss åt varandra.

Så goda råd voro dyra. Min gode vän och rådgivare Bankir Sten A Ockrelius vid Vulture and Leach Capital Invest ägde en stor segelyacht som lämpligt nog låg förtöjd alldeles i närheten. Och eftersom jag visste att den gode Bankiren ej skulle använda sin segelyacht på ett antal dagar så var det fritt fram att nyttja denna segelyacht. Mademoiselle Beatrice-Gudrun och jag sökte oss längst fram i förpikens lilla men ack så intima utrymme. Där bedrev vi en älskog som är att likna vid de apokalyptiska höjdernas nirvana. En himmelsk och hänförande upplevelse som endast kan jämföras med en synnerligen god årgångs Whisky. Hennes underbara vighet som före detta ormkvinna kom här väl till sin rätt. Och hela natten vi älska som det vore den sista natten i jordelivet för oss bägge. En ljuvlig upplevelse med andra ord.

Tänker att en svensk varm och het sommarkväll i Strömstad få älska en hel natt i en lätt gungande segelbåt som rytmiskt gungar i takt med övningarna för att morgonen därpå vakna upp i Skagen? Det kallar jag att hänge sig helt och fullt ut i älskogsleken.

Nu var det dock inte så att det var kärlekens kraft som flyttat oss till Skagen. Utan i stället min gode vän Bankiren som i sin Cognac dimma mitt i natten beslutat sig för att segla till Skagen i Danmark för att inhandla öl.
Så hänge er ni åt nattens lekar mina med vivörer och tänk på att ni kanske må börja eder amorösa upplevelse i Karlskoga, men avsluta den i Örkelljunga.

Egon Snusmumrik-Flädersnaps. Vivör utan dess like!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar