lördag 17 juli 2010

Vafalls är detta? Skatt på bredband!?

Vad är detta för socialistiskt trams? Skatt på bredband? Räcker det inte nu? Jag behövde då aldrig betala någon skatt på min Fonograf. 

Varför är det alltid så, att när vi vanliga högborgare skaffar oss lite nöje så skall det beskattas. Vi ,de sista 10 procenten i detta rike som vet hur man uppför sig på ett belevat sätt och håller landet flytande skall beskattas som den vanliga pöbeln. Osedvanligt hög skatt på alkohol, oxfilé, Rysk kaviar, gåsleverpastej, Champagne, Havanna cigarrer och strumpeband i äkta Shantung siden gör det redan ju svårt för oss vivörer att på ett adekvat och förstklassigt sätt officiera vårt åliggande gentemot det täcka könet. 

Vad skall nu min Madame, klåfingriga Bettan, säga när jag besöker henne i hennes charmanta rosa rullande bostad, och inte har med mig hennes favorit champagne eller det sedvanliga strumpebandet i äkta Shantung siden? 

För håller socialisterna på att höja skatterna för oss vanliga livsnjutare så lär jag inte få råd att exekvera de tjänster för henne som hon förväntar sig av mig. Inte duger det att komma till Bettan med en vanlig butelj Herrljunga cider och ett strumpeband i säckväv inte. Knappt så att det ens blir en vanlig missionär då. 

Nej, jag är helt övertygad om att denna föreslagna skatt är en komplott mot oss samhällsbärare utarbetad av någon obskyr tankesmedja i Kreml eller Peking, som i nära lierat samarbete med socialisterna i Svea rike försöker utarma oss stackars hårt arbetande vivörer. 

Så stå på dig min gode lebemanskollega, Henrik von Sydow, och se till att dessa samhällsomstörtande socialistiska tendenser inte får se dagens ljus. Heder åt dig gode man. Inte ens en skatt på smalband vill vi se.

5 kommentarer:

  1. Konspirerandet mot den samhällsbärande klassen fortsätter: nu försöker de hemlighålla sin verkliga agenda! :)

    http://pamflett.wordpress.com/2010/07/17/kanske-ar-det-almedalen-som-inte-kommer-att-ha-nagon-betydelse-for-valresultatet/

    SvaraRadera
  2. Mjo, men läser man in sig lite så är det inte socialistiskt trams utan medvetna feltolkningar från borgarhållet med Hamilton i spetsen.
    propagandamaskineriet sväljs av allt fler och fler.
    Diskutera hellre Beatrice Asks grundlagsändringar, FRA-lagens införande och Swiftavtalet och se vad dessa borgare åstadkommit på fyra år.

    SvaraRadera
  3. Reinfeldts Hund17 juli 2010 kl. 15:11

    Ja du egon, sanna Mina ord det hela håller på att barka käpprätt åt skogen. Ska sossarna införa extra skatt på oxfilé? Nu blir Jag riktigt förbannad.

    SvaraRadera
  4. Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin17 juli 2010 kl. 16:51

    Jag tror inte att du behöver oroa dig över bredbandsskatt. Både USA och Storbritannien har gett upp tanken, och de debila kommunisterna kan inte ens hålla en enad front själva.

    Jag ser framgent internet som en för vivörerna självklar plats där sociosexuella upplevelser kan konsumeras ”en masse” utan besvärande skatter och annat trams.

    SvaraRadera
  5. Jadu Micke vK.
    Livet är hårt för oss i frontlinjen. Påminner mig om första världskriget, då jag var frivilligt enrollerad i Franska armen.Ständigt fick man vara på vakt mot hunnen.Den enda trösten man fick var när de Franska mamsellerna kom på besök. Kommer mest ihåg yppiga Yvette.

    Du Luffsman?
    Var inte Hamilton han med tobaken? Hamiltons blandning du vet.

    Oja min käre Hund.
    Ryktet säger även att det kommer att bli en straffskatt på vaktelägg. Hur ska jag nu ha råd att låta min hushållerska laga till Laxtartar med grön sparris, löjrom, vaktelägg samt skummig citrussås.
    Det här är tamej fan skandal. Vanliga hönsägg duger inte till detta.

    Käre Ingenjören nu lugnade du mina spända nerver. För ger både USA och Storbritannien upp tanken så lär det inte bli något.
    Den socialsexuella upplevelsen kvarstår härmed. Bara tanken på att skatt på bredband kunde ha hindrat mina världsliga kontakter med mina mätresser fick mig för ett tag att nästan tappa tron.
    Tack Ingenjören.

    SvaraRadera