söndag 25 juli 2010

Inga piller här! Gåslever skall det vara!

Kvinnor! Inte skall ni behöva inta en massa piller för att bli vackra. En sund diet är allt vad som behövs. Bestående av rökt Lax, gåsleverpastej, oxfilé, Rysk kaviar, grodlår i vitlök, ostron, chokladpraliner, efterrätter med rikligt med vispad grädde, hummer i mängder, och ett överflöd av champagne och viner är allt som behövs för att en kvinna skall må bra. Det här är vad jag anser vara en synnerligen välbalanserad och för kroppen främjande diet. Då framförallt för att behålla de naturliga och charmanta formerna en kvinnlig kropp bestå utav.

Sen jag icke begripa meningen med så kallad måltidsersättning? Det finnes väl icke något som kan ersätta ett mål mat än just ett annat mål mat. Eller rör det sig om att man erhåller någon form av kostnads ersättning för att man äter? Låter synnerligen absurt.

Sen så förstå jag icke varför den synnerligen vackra fröken Perrelli behöva använda sådana kosttillskotts piller. Hon är ju utomordentlig magnifik i sin kroppskonstitution för närvarande.

Jag måste också helt och tillfullo instämma när professor Rössner säger att det är att kasta pengarna i vasken. Bättre då att lägga pengarna på en redig bit fet gåsleverpastej än en burk med färgade piller.

Egon Snusmumrik-Flädersnaps. Licensierad och legitimerad vivör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar