tisdag 26 april 2011

En ryss som är macho? Struntprat!

Ingen som helst fason på dagen media. De kallar den där ryssen Putin för machoman bara för att han har visat upp sin torso utan klädesplagg, simmat med delfiner och suttit bakom ratten på en ”tuff” bil.

Vad är det för ”macho” med att ratta en Lada Samara av 1985 års modell?

Nej, en riktig machoman han visar upp sin lekamen helt utan ett klädesplagg på kroppen i ett nakenbad enbart avsett för damer. Och han simmar då sannerligen icke med delfiner.

En riktig machoman han simmar mitt i ett stim av vithaj, och dessutom så framför han ett fordon med minst 500 atletiska hästkrafter under huven.
Putin är enbart en mes med en utvändig polityr som för tankarna till hans look alike Gollum. 


Dessutom är ju karlen kommunist! Hur himla macho är det? Nej att kalla Putin för macho, det är det samma som att säga att Juholt är mager och vet hur en Dry Martina skall blandas.

Och något samarbete kring östersjön med ryssen vill vi icke se. Kommunisten Putin ska hålla sig på sin sida av östersjön. Förlåt, det skall naturligtvis vara kommunisterna. Den där ryske finansvalpen Antonov är ju också här i Sverige för att skinna oss svenske på en av våra nationalklenoder. Han tänker stjäla SAAB från oss den uslingen. Icke mitt favoritfordon dock. Tämligen Svenssonaktig automobil. Men det är ändock ett svenskt märke skapt av svenske män och underbart hopsatt av än mer underbart kvinnfolk i ljuvliga Trollhättan.

Men vänta lite här nu!? Två ryssar som samtidigt kommer till Sverige?

”I GEVÄR! RYSSEN KOMMER!”

Det måste vara förtrupperna som kommit! En invasion är förestående. Måste genast ringa Överste Otto von Knapenhändig och be han sammankalla hemvärnet. 


”RAKEL! Ta fram min uniform ur malpåsen och hämta upp två flaskor konjak ur spritförrådet”,

Här gäller det att vara förberedd. ”RAKEL!” Vad håller nu den förbannade skatan till hushållerska vägen? Ger mig fasen på att hon sitter och läser den där vedervärdiga Svensk Damtidning samtidigt som hon lyssnar på Harry Brandelius samlings LP.

”RAKEL! För bövelen kvinna lyssna, kriget är här!”

Vad ni än gör, börja aldrig morgonen med att blanda en drink på Jeltsin vodka och Absint. Konsekvenserna som ni märker kan få de mest katastrofala följder.

God morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar