måndag 26 juli 2010

Jag är alltid bekväm i mina badkläder!

Måste säga att en artikel i socialist tidningen Aftonbladet i dag var tämligen intressant. Det handlade om bikinis. Tycks vara så att en del kvinnfolk icke är komfortabla i bikini. Och därvidlag icke våga sig ned till stranden för att bada. Synd och skam, säga jag då. Det verka som om de icke är nöjda med sina tillgångar. Men är det icke så att man må förvalta sina tillgångar väl oavsett storlek?

Personligen måste tillstå att en kvinna i en bikini alltid ser bra ut. Oavsett storleken på tillgångar och huru dessa är formade. Och såsom mångårig expert på området i min egenskap av vivör och livsnjutare kan jag bara säga till eder kvinnor att icke behöva ni skämmas över edra kroppar. För det gör icke jag för min blygsamt rejält muskulösa lekamen. För när jag gå och bada använda jag mig av ett klassiskt badkläde som på bästa sätt framhäver min manlighet. Och så bör naturligtvis även kvinnan göra. Så varför icke återgå till ett mer klassiskt snitt av badkläde. 

  
Må tillägga att jag i normala fall icke läsa socialisttidningen Aftonbladet. Men av en slump så fick jag syn på artikeln när min hushållerska Rakel satt och läste denna.
AB


Egon Snusmumrik-Fädersnaps.
 

2 kommentarer:

  1. Jag använder ett ännu äldre badkläde nämligen skinnet. Duger finfint. Alltid med, torkar snabbt, tappar inte färgen men väl en aning i passform med tiden och framhäver varken fel eller brister. Sexualiserar inte heller vissa delar av min kropp vilket kan vara ett problem med nyare badkläder...

    SvaraRadera
  2. Aha, min herre avser naturligtvis nakenbad. Ja det är en synnerligen uppfriskande upplevelse både sommar som vinter.
    Ja att skinnets passform har en tendens att med tiden bli något större än själva innehållet är ju något man tyvärr måste leva med.

    Om man nu inte beslutar sig för att fylla ut det på nytt igen likt den där skådespelaren Sylvester stallion.

    SvaraRadera