måndag 29 oktober 2012

Konsten att vinna en kvinnas hjärta. Del 4. Juveler.



Förutom att man är en dansant, givmild, älskvärd, poetisk och allomvittnad gentleman och vivör som mig själv, vad mer är det som kan få en kvinna att falla i min famn och likt en nyss skjuten slagbjörn?

Jo, guld och glitter. Juveler helt enkelt mina herrar! Det är det som är den ultimata gåvan för att söka inträde till kvinnans allra heligaste.  

Och här gäller det naturligtvis att man väljer rätt juveler med omsorg och tanke. För gör du fel här, så kan konsekvenserna bli ödesdigra. Ge aldrig en kvinna en ring i gåva, hur diamantbesatt den än må vara eller icke, så tar hon genast det som intäkt för att ni nu genast vill viga er med henne. Och det går ju inte för sig, för ni är ju inte vivör och lebeman för inte. Att knyta några fasta band med en kvinna är inget att rekommendera då detta kan leda till ett livslångt harmagedon där edert fria vivörsliv likt ett använt toalettpapper försvinner ned i det mörka underjordiska kloaksystemet. 
 
Nej som sagt mina herrar här gäller det att använda sin intuition och erfarenhet när man väljer vilken typ av juveler man vill beströ sin motpart med. 
 
Och vid valet av dylika ting finnes det idag en uppsjö av smycken som ni kan dekorera er fagra mö med. Nåja, det gäller naturligtvis även om inte damen i fråga är någon mö. Det lär ni förhoppningsvis bli varse om ganska snart.

Låt oss börja en kroppslig exkursion från kvinnans topp till tå vad gäller val av smycken. Om vi beskådar de övre regionerna först och börjar med huvudet och dess hårsvall.

En liten parentes bara innan jag fortsätter. Se till att er kvinna har ett rikligt hårsvall som hon kan forma på en mängd olika sätt, ty det är ändock så att ibland vissa av dagens kvinnor finnes en högst oroande trend att hålla sitt hår extremt kortklippt. Och min personliga reflektion över detta är att det är högst opassande och fult. Kan ni tänka eder Jean Harlow eller Jayne Mansfield snaggade som skinnhuvuden? Nej, jag tänkte mig väl det. Stora delar av den kvinnliga karaktären sitter i håret likt en välkammad bäverpälsmössa.

Vad eller vilka smycken tycker en kvinna om att sätta i sitt hår? Jo små diadem, hårklämmor eller hårnålar är alltid en populär gåva. Och här bör ni tänka på mina herrar, som alltid när det gäller införskaffande av smycken, att om det är något en kvinna kan, så är det att skilja på vad som är billiga postordersmycken eller äkta vara.  Så här bör ni naturligtvis vara beredda att lägga ett par riksdaler på kvalitet istället för icke kvallitet. Därför kommer jag att i slutet av mina eminenta råd till er herrar att rekommendera ett antal juvelerare, som gör, att när er kvinna ser juvelerarens namn och logotyp på smycke etuiet kommer hon att öppna alla sina kärlekars portar för er. 
 
När ni bestämt er för vilken typ av hårsmycken ni vill traktera er dam med så är det några icke alls oviktiga detaljer ni bör ha i minnet.  Hårsmycket får inte vara för litet eller för stort. Det vill säga lagom stort för att synas så att hennes väninnor blir djupt imponerade eller avundsjuka. Är det för stort så är förmodligen hålet i er plånbok också för stor. Vilket kan få till följd att ni icke har råd att köpa fler smycken till eder kvinna. Tänk alltid på att många små men lagom dyra smycken spenderade på samma kvinna under en längre tidsperiod håller kärlekens glöd levande under en betydligt längre tid. Sen är det ju också så att av rent praktiska skäl, så kan man i förväg ha rekognoserat juvelerarna och på så vis kanske funnit en hel smyckeserie som perfekt matchar den kvinna ni traktar efter. Ni kan då ikläda denna kvinna från topp till tå med smycken i en så perfekt kombination att till och med Kejsarinnan Faraḥ Dibās smyckeskrin verkar köpt på en loppmarknad.

Och i vanlig ordning, som den gentleman ni är, så är alltid en liten dikt avgörande när ni presenterar gåvan. Låt mig bjuda på tre små aptitretare som ni kan använda eder av i samband med själva överlämnandet.

Den första har med diadem att göra:

”En liten bohem från Flen här dig giva ett poem, som få dig att bli len som ett ödem. Ty min kärlek till din skult är något som min katapult gärna vill besöka under tumult likt en bult."

Denna dikt förutsätter naturligtvis att ni är från Flen.

Den andra dikten passar ypperligt om ni ger bort ett par hårnålar. För kom ihåg att hårnålar alltid ges i par.

”En nål ej räcker i ditt hårsvall, här har du två som spräcker ditt vågsvall.”

Den tredje dikten är något sofistikerad och lätt ekivok om jag nu får säga så själv. Men jag kan försäkra att den går hem hos alla kvinnor med humor och sunt förnuft. Förhoppningsvis.

”Jag dig icke vill skrämma med min järnfemma, så här har du en klämma, som icke är ett dilemma, utan en annan femma som kan bli fritidshem åt min lemma.”

Om vi nu skall titta på kvinnans öron och vilka smycken vi däri kan hänga. Här gäller samma regel som ovan vad kommer till storleks val av smycken. För stora och tunga örhängen kan leda till att örsnibbarna kommer i axelhöjd vilket icke är särskilt attraktivt i den västerländska kulturen. Och här gäller icke några örhängen som är av så kallad clipps typ heller. Alla kvinnor av klass har alltid för preparerade hål i öronen där de kan infästa sitt örhänge. Typ av örhänge beror mycket på hur kvinnan i övrigt ser ut. Hänget måste både matcha hårfärg tillika ögonfärg. Så mina herrar försäkra er om hur er kvinna ser ut så att ni inte gör ett impulsinköp baserat på att ni icke varit fokuserad på eder kvinnas topp attribut utan enbart på de nedre attributen. Dit komma vi nog så småningom ändå. Och örhängen ges alltid i par. Ja det vill säga om eder kvinna inte är enöring, för då blir ju läget annorlunda.

Och här tarvas naturligtvis en passande dikt också när ni överlämna gåvan.

”Dina hörlurar är som murar, låt mig dekorera dem så du kan stoltsera och briljera med dina enorma lurar”

Nu är vi framme till kvinnans mest kostsamma kroppsdel vad kommer till juveler. Halsen. Denna mycket erotiskt känsliga del av kvinnokroppen är för eder egen plånbok som ett dräneringsdike. Här gäller det också att vara ytterst observant på valet av juveler. Tänk att icke inköpa ett på tok för tungt halsband. Det medför obevekligen att damen ifråga riskerar att få en något framåtlutad gång med påföljande risk för permanenta skavsår i nackregionerna. Så alltså inga tungt juvelbesatta hundhalsband är att rekommendera. Kan också säga att pärlhalsband numer är helt uteslutet vad komma till kvinnor i ung eller mogen ålder. Ett pärlhalsband ges enbart till kvinnor över 50 år. Då för att distrahera det manliga ögat från de botoxinjektioner, läppförstoringar, ögonlocksimplantat och andra övriga tunga kirurgiska ingrepp som kvinnor över 50 har utfört på sina chanseradefasader.

Runt en kvinnas välformade halsregioner är det enbart ett diamanthalsband som gäller. Det bör bestå av icke mindre än femtio välformade diamanter och de får absolut icke underskrida 2,0 ct per styck. Allt annat under 2,0 ct är att anses som ren snålhet från eder sida. Diamanterna bör vara infattade i minst 18 karat guld. Det gör inget om halsbandet eller delar av det beroende på utformning hänger ned en bra bit i dekolletaget. Detta ger ju er möjlighet såsom gentleman att titta djupt och länge i kvinnans urringning utan att skämmas.
  
Och i vanlig ordning så är ju en liten överlämningsdikt verkligen på sin plats.

”Med denna lilla gåva jag nu söker tillträde till er håla, ty jag vill ju icke på eder, min sköna snåla.”

Vi skall nu avrunda vår lilla juvelrunda med ännu en kvinnlig kroppsdel som för oss män är synnerligen attraktiv.  Vristen! Ja mina herrar, ni hörde rätt! Det finnes icke något mer bedårande än en liten chick tingest att träda runt kvinnans ankel. Och här kommer inget annat att passa än rent guld och en styck tämligen stor juvel som lite nonchalant kan dingla ikring hennes välformade ankel.  Viktigt när ni överlämna denna gåva är att ni själv begär att få träda på detta smycke runt kvinnans ankel så fort hon öppnat etuiet. På så vis får ni tillfälle att studera denna välformade kvinnliga kroppsdel närmare samtidigt som ni också får den ypperliga möjligheten att närmare studera kvinnans fabulösa underben och beroende på hur hon är klädd finnes även chansen att ni får en glimt av de än mer välformade låren.

Samtidigt som ni apterar detta ankelsmycke på kvinnan så kommer följande intrikata dikt att göra hennes upplevelse än mer extatisk.

”Din ankel är som en välformad ranunkel, som enbart vänta på att min ränta skall öka, så att vi nu kan göka.”

Ja nu var denna lilla exkursion i hur man juvelbeströr en fager kvinna av det motsatta könet över. Och kom ihåg mina herrar att ska ni få en direkt lycka med era intentioner vad kommer till kvinnan ifråga så bör ni satsa på att ge henne alla ovan nämnda juveler samtidigt. Detta kommer att göra eder lycka i ett nafs och det utan hafs. Det vill säga om ni nu har råd att spendera edra tillgångar på ett och samma tillfälle. Om inte, så kan det bli en lång och utdragen process innan ni få tillträden till det allra heligaste rummet. Men om ni nu har en begränsad börs så kanske ni får ge er till tåls. För den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Som bonus mina medbroderliga vivörer så får ni här också ett antal länkar till några av världens bästa juvelerare.








Eder store vivör och lebeman Egon Snusmumrik-Flädersnaps


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar