tisdag 3 maj 2011

Det var då ett evigt ältande!

Icke utan att man undra om icke avisorna fått fnatt de senaste dagarna. Detta tjat om den här terroristen Usama bin Laden i vart eviga medieforum.

Karln är död! Punkt slut.

Här finnes essentiellare ting att disputera i dagens samhälle. Såsom det höga priset på konstgödsel, vilket slår hårt mot oss ekonomiskt ansträngda godsägare. Eller hur årets vinskörd kommer att te sig. För att icke tala om hur vi kan klämma ut så mycket EU-bidrag som möjligt för att hålla ett gods av min storlek på fötterna så att jag kan ha råd med mitt liv och leverne.

Kvinnor, champagne, rysk kaviar, äkta gåsleverpastej, lyx kryssningar, skräddarsydda kostymer, hotellrumsvistelse på lyxhotell, Gourmémiddagar och en skata till hushållerska som bara kräver mer och mer, det kostar kan jag lova.

Därför förstår jag icke avisornas ältande över en död man som dessutom tydligen redan är gravsatt till havs. Helt klart lider media av nyhetstorka. Skall bli synnerligen intressant att se hur länge de kommer att försöka surfa på denna bin Laden våg. Vilket i media nu når proportionerna av en Tsunamis omfattning.


Nej jag säger som den eminente konstnären och författaren Albert Engström; ”Kräftor Kräva Dessa Drycker!” Fast i min eminenta och stlifulla version blir det så här; ”Kvinnor Kräva Dessa Dubloner!”

Med andra ord, så  finnes det mer av intresse än en död terrorist.






Egon Snusmumrik-Flädersnaps. Hertig över Bonvivant och Snusidal med omnejd.

5 kommentarer:

  1. Det är tveksamt att de verkligen ska ha hittat Usama. Det är klart skumt att USA inte kan visa upp bilder och video som tydligt visar att det är han. Och att de sen säger att de bregravt honom inom bara 12 timmar. Nej hela historien är klart skum. Usama dog sannolikt redan 2004, då hans propagandafilmer upphörde och förfalskningar tog vid.

    SvaraRadera
  2. "DNA-test

    Preliminära resultat av DNA-prover uppges ha visat med stor tillförlitlighet att det var Usama bin Ladin som dödades."

    Och vem skall vi få reda på det definitiva resultatet av? Jo, de som ville att han skulle dö. Trovärdighet noll.

    SvaraRadera
  3. Jaha? Jag har som det tycks lockat ett antal av dessa konspirationsteoretiker till min eminenta blogg.

    Karl är död! Vad skulle det tjäna till om att ljuga för omvärlden? Intet!

    SvaraRadera
  4. "essentiellare"? Konstigt ordval. Essentiell betyder livsnödvändig. Antingen så är något essentiellt, eller så är det inte det. Skulle inte orkat anmärka om du inte skrev på ett sådant överjäst sätt...

    SvaraRadera
  5. Vafalls menar ni min gode herre eller dam? Överjäst? Skall be att få tala om att detta är en högst seriös blogg som beskriver mitt liv som vivör av första rangen och icke något annat.
    Och tar man sig tid att försöka finna ut vad denna blogg avser så kan ni möjligtvis få en bättre förståelse om ni begrep er på satir, ironi och en god portion sarkasm.

    Er kommentar känns enbart underjäst vad mig vidkommer.

    SvaraRadera